Huize Ashiana heeft nieuwe leiding

Huize Ashiana heeft nieuwe leiding

14-04-2021

Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) heeft op maandag 12 april 2021 samen met directeur Melitia Sentilia van Sociale Zaken, de nieuwe directeur, Brenda van Daal en het nieuw bestuur van de Stichting Beheer en Exploitatie Bejaardentehuizen (SBEB) van Huize Ashiana geïnstalleerd. De bewindsman bedankte de aftredende interim-manager, Christien Alspeer, en het aftredend bestuur voor de geleverde diensten. Voor zowel Ramsaran als Sentilia is deze aangelegenheid een bijzonder moment. Zij spraken de nieuwe directeur en het bestuur de moed in om op een professionele wijze, leiding te geven aan het tehuis.

Huize Ashiana is niet meer weg te denken binnen de samenleving, vanwege de nobele werk dat zij al meer dan 40 jarenlang verrichten. Niet alleen in de vorm van huisvesting, maar ook de kwalitatieve verpleging en zorg dat wordt aangeboden aan de seniorenburgers. Minister Ramsaran is de mening toegedaan dat het van eminent belang is dat de seniorenburgers hun oude dagen op een goede wijze doorbrengen, aangezien zij een wezenlijke bijdrage hebben geleverd aan de opbouw en ontwikkelingen van het land. “Vandaar het ministerie van Sozavo zijn uiterste best doet om ervoor te zorgen dat de garanties voor een beter bestaan wordt voortgezet”. De bewindsman feliciteerde de nieuwbakken directeur met de nieuwe uitdagingen “U stapt in de rijdende trein. Het is geen makkelijke taak om leiding te geven aan een verzorgingsinstituut. Het vergt veel moed, inzet en vooral in deze tijd heel veel creativiteit”, aldus Ramsaran. De nieuw bakken directeur merkte op dat er heel veel uitdagingen zijn. Echter benadrukte zij dat zij samen met het bestuur en het personeel bergen zal verzetten om huize Ashiana tot verdere hoogtes te brengen.

Het nieuw bestuur van de SBEB bestaat uit voorzitter, Erny Landvelden  leden: Moejinga Aboikoni-Linga (Sozavo), Ritesh Dhanpat,(Volksgezondheid), Johannes Aviankoi, (Algemene Bond van Personeel), Lonita Djojotaroeno-Berika en Widiawatie Sitaram.

https://www.facebook.com/106415041192470/videos/910626973034272